Foto finez, beter bekend als Inez! 

"Wat is mooier dan een fotoboek dat heel je leven samenvat?

Met deze vraag ga ik slapen en sta ik op, elke dag opnieuw. Hoe mooi is het om al je belangrijke momenten doorheen je leven op beeld te kunnen vastleggen? Dat al je mooie herinneringen opnieuw tot leven komen telkens je deze beelden vastgrijpt? Met dit gevoel ben ik na lang twijfelen aan mijn cursus fotografie begonnen. 

Ik ben een jongedame die steeds actief bezig was met haar favoriete hobby, basketbal. Heel mijn leven heeft in teken van deze sport gestaan en al de vrije uren die ik had werden hiermee gevuld. Al de mooie herinneringen die ik hieraan heb zijn helaas verloren gegaan omdat ik ze niet heb kunnen vastleggen op beeld. Dit heeft me aangezet om herinneringen van anderen wel vast te leggen op beeld en mensen zo terug te kunnen brengen naar hun mooiste momenten in hun leven.

Ik was een bengeltje van 4 jaar toen ik gestart ben met mijn favoriete hobby basketbal. Naast de uren op de schoolbanken was er niets zo vertrouwd als mijn basketbal, tot ik moet toegeven dat vanaf mijn 18 jaar mijn schoolboeken voorrang kregen en ik op mijn 22 jaar met trots kon zeggen dat ik een volwaardige ergotherapeut ben. Ik ben gestart met mijn job in het AZ Turnhout en deze job doe ik dag in dag uit met liefde en plezier.

Door mijn job in het ziekenhuis zie ik elke dag mensen komen en gaan. Hierdoor is het vastleggen van mooie en belangrijke momenten nog belangrijker geworden en heb ik beseft dat ik hier graag een deel van wil uitmaken.