ACTIES

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze actiepagina! Het is altijd leuk om de mensen te verwennen en deze pagina is niets anders dan pure verwennerij! 

In 2021 waren de kerstshoots een groot succes en ook in 2022 konden we deze niet laten voorbij gaan. Dit jaar nog beter en in een nieuw kleedje. Een geweldige samenwerking met studio Minnen die voor de aankleding zal zorgen in echte scandinavische sferen. Je waant je in Zweden aan de kachel waarbij warmte en gezelligheid op nummer 1 staan. Dit in combinatie met een prachtige locatie, namelijk b&b Vrijheid 4. Deze b&b is een oude dokterswoning die in een nieuw jasje zit met leuke elementen van vroeger. Deze locatie past helemaal in het concept voor de kersthoots van 2022. 

Ook kijk ik al uit naar het voorjaar van 2023 waar alle jongens en meisjes weer voor mij camera mogen staan die dat jaar het feestvarken mogen zijn. De communie en het vormsel van 2023 heeft ook vorm gekregen en neem zeker een kijkje in de brochure hieronder.

Liefs Inez,


Minishoot Communie & Vormsel 2024

Ook dit jaar organiseren we weer een te gekke minishoot voor al onze feestvarkens! We hebben gekozen voor de prachtige studio van Elien Van Den Brande. Dit zorgt ervoor dat je geen stress moet hebben voor het weer want onze fotoshoot kan gewoon lekker doorgaan ook bij nat weer. Hier is ook een buitenstukje voorzien want moest het prachtig zonnetje er toch doorkomen trekken we gewoon ook lekker naar buiten. Win win toch? 

De minishoot zal doorgaan op zaterdag 24 februari tussen 14 en 18 uur. Wil je graag een plaatsje bemachtigen kan je via het onderstaand formulier een mailtje sturen.