ACTIES

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze actiepagina! Het is altijd leuk om de mensen te verwennen en deze pagina is niets anders dan pure verwennerij! 

2021 loopt op zijn einde maar elk einde brengt ook een nieuw begin. De kerstshoots waren een ongelofelijk groot succes en in 2022 komen er zeker nieuwe aan! Het voorjaar 2022 staat voor de deur en al onze lieve meisjes en jongens staan klaar om hun communie of vormsel te doen. Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom heef foto finez een actie op poten gezet. Samen met Vadavoom is er een leuke samenwerking ontstaan en bieden we jullie een fantastische kans om de mooiste foto's vast te leggen en zo een geweldige dag te beleven! 

Lees zeker verder als je interesse hebt in de communie actie van foto finez & Vadavoom! 

Liefs Inez,


Communie & vormsel 2022

Na 2 gekke jaren is het terug tijd om onze jongens & meisjes te laten schitteren in het voorjaar! De communie & het vormsel zal in 2022 terug plaatsvinden in het voorjaar en zo kunnen we opnieuw genieten van de stralende zon, de vele cadeautjes en de prachtige jongens en meisjes. 

Ook ik wil jullie graag laten schitteren en maak zo de mooiste foto's van je zoon/dochter. We gaan samen op pad en maken er een leuk moment van om nooit te vergeten! 

Onder het motto "een goede planning is een goed begin" wil ik jullie alvast de kans geven om een plekje te bemachtigen bij foto finez. Ik organiseer in het voorjaar heel wat leuke acties en momenten om prachtige foto's te maken van de communicanten en de jongens en meisjes die hun vormsel doen. Voor diegene die geïnteresseerd zijn, neem zeker wat eens een kijkje in de brochure hieronder. Alle mogelijkheden en opties komen aanbod. Indien jullie nog vragen hebben hoor ik het heel graag! 

Ohja, vergeet zeker niet de minishoot te bekijken en de actie hier rond. Een echte topper die perfect is voor alle jongens en meisjes! 

Liefs Inez! 

Minishoot communie & vormsel 2022

En bovendien nog een super leuke actie voor alle meisjes hieronder! 

Benieuwd? Lees zeker verder, het is de moeite waard! Een leuke samenwerking met Vadavoom!

Wil je graag een plaatsje reserveren en zo zeker zijn van prachtige foto's? Aarzel niet en neem hieronder contact met me op! 


minishoot 2022 

Na het succes van onze minishoot vorig jaar konden we niet anders dan hier een vervolg op te maken. Met veel trots stel ik jullie de minishoot 2022 voor, eentje met een prachtige locatie & een geweldige styling! 

Op maandag 6 juni zal onze minishoot doorgaan. Wees gerust een leuke feestdag die maandag dus je agenda checken is niet nodig! Een geweldig uitje om op deze feestdag met je vrienden, familie of gewoon in je eentje te doen! 

Voor de locatie gaan we dit jaar net over de landsgrenzen heen, namelijk richting Bladel Nederland. Ik verwelkom jullie met veel liefde en plezier bij het Akkerzicht, een prachtige locatie die een volledige make over krijgt door een prachtige ondernemer. 

Praktisch:

- kostprijs: €120, inclusief 25 digitale foto's 

- locatie: Het Akkerzicht, Bladel 

- duur: 30 minuten fotoreportage 

- inclusief: unieke locatie, styling, hapje & drankje

- datum: 06/06/2022

Wil je graag zeker zijn van een plaatsje?

Heb je nog vragen ivm. de minishoot?  

Contacteer me snel via het onderstaand contactformulier!