ACTIES

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze actiepagina! Het is altijd leuk om de mensen te verwennen en deze pagina is niets anders dan pure verwennerij! 

In 2021 waren de kerstshoots een groot succes en ook in 2022 konden we deze niet laten voorbij gaan. Dit jaar nog beter en in een nieuw kleedje. Een geweldige samenwerking met studio Minnen die voor de aankleding zal zorgen in echte scandinavische sferen. Je waant je in Zweden aan de kachel waarbij warmte en gezelligheid op nummer 1 staan. Dit in combinatie met een prachtige locatie, namelijk b&b Vrijheid 4. Deze b&b is een oude dokterswoning die in een nieuw jasje zit met leuke elementen van vroeger. Deze locatie past helemaal in het concept voor de kersthoots van 2022. 

Ook kijk ik al uit naar het voorjaar van 2023 waar alle jongens en meisjes weer voor mij camera mogen staan die dat jaar het feestvarken mogen zijn. De communie en het vormsel van 2023 heeft ook vorm gekregen en neem zeker een kijkje in de brochure hieronder.

Liefs Inez,


Minishoot Communie & Vormsel 2023


Communie & Vormsel 2023

Ook in 2023 kijk ik enorm uit naar al die prachtige jongens en meisjes die voor mijn camera zullen staan als feestvarken. We trekken er opnieuw samen op uit om geweldige herinneringen te maken en je te laten stralen op die prachtige beelden! Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je zoon of dochter? Neem gerust een kijkje in de brochure hieronder. Indien je nog vragen hebt stel ze gerust en neem contact op via het onderstaande formulier.