ACTIES

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze actiepagina! Het is altijd leuk om de mensen te verwennen en deze pagina is niets anders dan pure verwennerij! 

De zomervakantie loopt stilletjes aan op zijn einde. Maar elk einde brengt ook een nieuw begin, namelijk dat van de winterperiode! Zoals sommigen onder jullie al wel weten is dit mijn favoriete periode van het jaar! Ik ben namelijk een echt wintertype en ik kan dan ook niet anders als jullie welkom heten op mijn gezellige winter/kerstshoot 2021! Ook dit jaar zorg ik voor een prachtig decor, een leuke locatie en geweldige foto's voor op de kerstkaartjes! 

Lees zeker verder als je interesse hebt in de kerstshoot van foto finez! 

Liefs Inez,

kerstshoot 2021

De kerstshoot zal dit jaar doorgaan op 2 momenten. De eerste dag is op zaterdag 20/22/2021. Dit van 9.30 - 16.00 uur. Elk half uur plan ik een nieuw gezinnetje, kindjes, vrienden, ... in dus geloof het of niet maar op 30 minuten heb je prachtige foto's in een unieke setting! Het tweede moment is op woensdag 24/11/2021. We starten die dag om 13.30 uur en eindigen om 16.00 uur. 

Je kan kiezen uit 2 formules dit jaar, zo is er voor ieder wat wils! 

  • formule 1: exclusief kerstkaarten, inclusief 15 digitale bewerkte foto's. Prijs €65
  • formule 2: inclusief 25 kerstkaarten, inclusief 15 digitale bewerkte foto's. Prijs €95

Als je graag meer als 15 foto's wil is dit geen enkel probleem. Er is steeds de mogelijkheid om foto's bij aan te kopen voor €2,5/foto. 

Wil je graag een plaatsje reserveren en zo zeker zijn van prachtige kerstfoto's? Aarzel niet en neem hieronder contact met me op! 


Communie & vormsel 2022

Na 2 gekke jaren is het terug tijd om onze jongens & meisjes te laten schitteren in het voorjaar! De communie & het vormsel zal in 2022 terug plaatsvinden in het voorjaar en zo kunnen we opnieuw genieten van de stralende zon, de vele cadeautjes en de prachtige jongens en meisjes. 

Ook ik wil jullie graag laten schitteren en maak zo de mooiste foto's van je zoon/dochter. We gaan samen op pad en maken er een leuk moment van om nooit te vergeten! 

Onder het motto "een goede planning is een goed begin" wil ik jullie alvast de kans geven om een plekje te bemachtigen bij foto finez. Ik organiseer in het voorjaar heel wat leuke acties en momenten om prachtige foto's te maken van de communicanten en de jongens en meisjes die hun vormsel doen. Voor diegene die geïnteresseerd zijn, neem zeker wat eens een kijkje in de brochure hieronder. Alle mogelijkheden en opties komen aanbod. Indien jullie nog vragen hebben hoor ik het heel graag! 

Ohja, vergeet zeker niet de minishoot te bekijken en de actie hier rond. Een echte topper die perfect is voor alle jongens en meisjes! 

Liefs Inez! 

Minishoot communie & vormsel 2022

En bovendien nog een super leuke actie voor alle meisjes hieronder! 

Benieuwd? Lees zeker verder, het is de moeite waard! Een leuke samenwerking met Vadavoom!

Wil je graag een plaatsje reserveren en zo zeker zijn van prachtige foto's? Aarzel niet en neem hieronder contact met me op!