ACTIES

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze actiepagina! Het is altijd leuk om de mensen te verwennen en deze pagina is niets anders dan pure verwennerij! 

In 2021 waren de kerstshoots een groot succes en ook in 2022 konden we deze niet laten voorbij gaan. Dit jaar nog beter en in een nieuw kleedje. Een geweldige samenwerking met studio Minnen die voor de aankleding zal zorgen in echte scandinavische sferen. Je waant je in Zweden aan de kachel waarbij warmte en gezelligheid op nummer 1 staan. Dit in combinatie met een prachtige locatie, namelijk b&b Vrijheid 4. Deze b&b is een oude dokterswoning die in een nieuw jasje zit met leuke elementen van vroeger. Deze locatie past helemaal in het concept voor de kersthoots van 2022. 

Ook kijk ik al uit naar het voorjaar van 2023 waar alle jongens en meisjes weer voor mij camera mogen staan die dat jaar het feestvarken mogen zijn. De communie en het vormsel van 2023 heeft ook vorm gekregen en neem zeker een kijkje in de brochure hieronder.

Liefs Inez,


kerstshoot 2022

Onder het motto goed begonnen is half gewonnen start ik in 2022 tijdig aan het uitwerken van de kerstshoots. Ik kan je 1 ding beloven, ze worden prachtig! Een unieke locatie in het hartje van Arendonk die wordt omgetoverd tot een prachtig decor in een geweldige kerstsfeer. Dit jaar werk ik samen met Vrijheid 4 voor een geweldige locatie & wordt het decor voorzien door Studio Minnen. Deze combinatie kan alleen maar een geweldige sfeer geven op jou kerstkaarten! 

De plaatsjes vliegen de deur uit al had ik dat zelf niet verwacht zo vroeg op het jaar. Voorlopig organiseer ik 1 dag maar indien er genoeg vraag is ben ik van plan om een 2e dag te organiseren dus plaats voor iedereen. 

Wil je toch graag de beste keuze hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via sociale media, het online formulier hieronder of gewoon via mail. 

Liefs Inez! 

Wil je graag een plaatsje reserveren en zo zeker zijn van prachtige foto's? Aarzel niet en neem hieronder contact met me op! 


Communie & vormsel 2023

Ook in 2023 kijk ik enorm uit naar al die prachtige jongens en meisjes die voor mijn camera zullen staan als feestvarken. We trekken er opnieuw samen op uit om geweldige herinneringen te maken en je te laten stralen op die prachtige beelden! Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je zoon of dochter? Neem gerust een kijkje in de brochure hieronder. Indien je nog vragen hebt stel ze gerust en neem contact op via het onderstaande formulier.