WEBSHOP

"Shop till you drop" 

Mijn liefde voor shoppen steek ik niet onder stoelen of banken. Mijn liefde voor fotografie al evenmin. Wat als ik deze 2 nu eens zou combineren? Voor mij een match made in heaven! Zo is deze leuke webshop ontstaan! 

Je vindt hier allerlei leuke decoratiespullen en toffe gifts! Fotografische decoratie en gifts in deze webshop zijn allemaal uniek & origineel. Ik probeer steeds op zoek te gaan naar nieuwe producten die passen in de webshop en waar ik jullie allemaal heel blij mee kan maken. Voor sommige producten werk ik samen met lokale handelaars, wat ook één van mijn voorliefdes is. Steun de lokale handelaar, ze zijn je zo ontzettend dankbaar. 

Heb je zelf een ideetje? Ben je een lokale handelaar en durf je een leuke samenwerking aan? Neem zeker contact op & laat het me weten! 

Al de producten in de webshop kan je jezelf cadeau doen want ze maken je interieur prachtig, al zeg ik het zelf. Je kan ze ook cadeau doen voor welke gelegenheid dan ook. Ohja, ben jij ook zo iemand die liever cadeautjes geeft als krijgt? Neem dan zeker een kijkje in de webshop, je wordt er helemaal gelukkig van! 

Liefs Inez shop


lifestyle 


kids 


fotografie


droogbloemen

Categorieën


Decoratie 


kaartjes