Fotografie bij Inez?


Een nieuw leven, een prachtige trouwdag, een gezellig moment met de familie, een mooie ronde buik, beetje quality time onder jullie tweetjes? Het kan allemaal bij foto finez! Elke gelegenheid is goed om er samen met jullie op uit te trekken! 

Foto Finez, hoe werkt het? 

Als je voor een fotoreportage kiest bij foto finez betaal je 1 vast bedrag voor dit uniek moment. Jullie betalen 200 euro en we trekken er samen op uit. 

In dit bedrag is de verplaatsing naar een unieke locatie inbegrepen binnen een straal van 30 km. Indien jullie graag een locatie nemen die wat verder gelegen is dan kan dit uiteraard ook. Hier komt een kleine kilometervergoeding bij. Indien dit van toepassing is voor jullie bekijken we graag samen de mogelijkheden. 

Kiezen jullie voor een fotoreportage bij foto finez dan zijn ook 20 beelden inbegrepen in deze prijs van 200 euro. Willen jullie graag jullie fotoreportage upgraden dan kan dat natuurlijk. Hieronder zijn 3 pakketten omgeschreven om het helemaal op jullie maat te maken. Voor ieder wat wils bij foto finez! 

Jullie krijgen enkele dagen na de fotoreportage een kort voorsmaakje met enkele beelden van jullie uniek moment via een online galerij. 4-6 weken later volgen jullie hele gekozen reeks foto's via een leuk pakketje. 


Pakket 1 "Luna"

Het pakket Luna is geïnspireerd op een bijzondere dame in het leven van foto finez! Iemand die ik wel eens een soulmate kan noemen. Waar ik altijd naar kan bellen als ik een zonnig terrasje wil doen of mijn dansbenen nog een wil losgooien. Eentje die graag voor mijn lens staat en niet bang is om samen met mij en mijn camera op stap te gaan. 

Kiezen jullie voor het pakket Luna dan gaan jullie voor een sobere maar elegante versie van jullie fotoreportage. In het pakket Luna gaan jullie voor 20 extra foto's van jullie fotoreportage. De prijs voor dit pakket is 60 euro. 


Pakket 2 "Marlies"

Het pakket Marlies is geïnspireerd op een prachtige vrouw die ik ook wel eens mijn unbiological sister mag noemen. Iemand waar ik steeds op kan rekenen, die er altijd voor mij zal zijn & die ik eender welk moment van de dag mag bellen. De start van een pure vriendschap 7 jaar geleden. 

Kies je voor het pakket Marlies dan ga je voor een mooie middelmaat. Een extra touch aan je fotoreportage waarbij je kiest voor 50 extra foto's. Voor dit pakket betaal je 100 euro. 


Pakket 3 "Marleen"

Pakket 3 is geïnspireerd op de belangrijkste vrouw in mijn leven, de enige echte mama! Een rolmodel voor alle mama's onder ons. Het klinkt cliché maar als ik naar mijn mama kijk door mijn 2 ogen dan zie ik de allerbeste mama staan die er voor mij ooit kon zijn. Eentje die me achter de schermen altijd steunt en helpt waar nodig. 

Kies je voor pakket Marleen dan ga je voor een full option van je fotoreportage. In dit pakket kies je voor de hele galerij van je fotoreportage en krijg je alle foto's van dat geweldig moment. De prijs voor dit pakket is 125 euro.